Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 112009
 

… men man kan godt under sig over, at dette er lovligt, når det ville være forbudt at sige “unge kvinder har større risiko for at gå på orlov, så de får en lavere løn hos os”…

En ung fyr, der virkelig kører tøset pænt, kan jo ikke gøre for, at andre kører med hovedet under armen. Lidt ligesom en ung kvinde ikke kan gøre for, at det er normalt at kvinder får børn…

Forskellene er store og lighederne er mange. Jeg har ikke rigtig nogen holdning til det, udover at ligestilling selvfølgelig er godt, men man skal løse det på en god måde og se de reelle problemer i øjnene. For når forsikringsselskaberne vil gøre forsikringen billigere for kvinder, så er det jo fordi, de i gennemsnit kører pænere. Og når arbejdsgivere ikke ansætter unge kvinder, så er det jo fordi, de senere risikerer at skulle undvære dem i flere år!

Så løs de problemstillinger i stedet for blindt at kræve ligestilling med samme forsikringspræmie for alle [1]Kan måske i stedet løses med en fartboks i bilen. (selvom det ikke er en idé, der er oppe i tiden) og en fast andel kvinder på bestemte poster [2]Kan måske i stedet løses med en god barselsfond..

References

References
1 Kan måske i stedet løses med en fartboks i bilen.
2 Kan måske i stedet løses med en god barselsfond.
 Posted by at 10:08

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting