Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 022009
 

Selvom de ikke kan dy sig for at kalde det noget med klima, så har Københavns Kommune alligevel fat i noget med arrangementet “Park the Car”.

Det står ikke skrevet nogle steder, at vejsider m.m. skal tilhøre trafikanterne, som i dag bliver tilgodeset med super billige parkeringstilladelser. Måske er grønne arealer, bænke, cykelparkering eller lignende en bedre udnyttelse af arealerne?

Til at starte med burde kommunen hæve prisen for beboerlicenser, så de svarede til den reelle værdi af gaderummet. Så undgår man, at “visse” personer ved hjælp af en gammel HiAce, kan bruge gaderummet som et billigt, ekstra kælderrum.

Se mere info her:
Park the Car

 Posted by at 8:34

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting