Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 092008
 

Modsat mit over et år gamle indlæg er jeg denne gang ikke ude i en kritik af Politiken, men vil derimod rose Politiken for evnen til at bringe artikler, der i dén grad kan få mig op på dupperne!

Senest i søndagens avis hvor 1. sektion starter med en artikel om, at der bygges for få billige almene boliger – specielt i København. [1]I øvrigt læste jeg artiklen lige efter en anden artikel i Job&økonomi, som handlede om hvor meget priserne på ejerboliger i København er faldt og forventes at falde Den interviewede kræver mere statsstøtte til alment byggeri og mener, at “manglen” på billige boliger midt i København er et samfundsproblem. Man skal ikke kende mig særlig godt for at vide, at netop sådanne synspunkter beriger mit liv, fordi jeg senere kan (og vil) hive dem frem i venners (eller fjenders) lag, når jeg skal påpege diverse tåbeligheder i det danske samfund.

Næste artikel i sektionen handler om hvor vigtig supplerende dagpenge er for danske kunstnere. Blandt andet får vi fortalt, “at lønningerne er altså ikke så høje, at det kan hænge sammen, hvis ikke man har mulighed for at modtage supplerende dagpenge” samt at “kunstnere … arbejder ikke fra 8 til 16. Halvdelen af tiden har de måske job, og den anden halvdel af tiden skriver de måske sange“. Man kan jo argumentere for, at der er mange typer job, som ikke hænger sammen uden støtte fra Staten. I den type jobs har man enten et “rigtigt” job ved siden af (det gælder f.eks. utallige fodboldspillere i de lavere divisioner), eller også er jobbet flyttet til udlandet (det skete f.eks. med tekstilindustrien). Idéen med supplerende dagpenge er jo ikke at støtte “knap så dygtige” kunstnere (eller lavere rangerende fodboldspillere). Hvis man vil det, kan man jo oprette en pulje til det formål. Desværre (eller heldigvis?) suppleres anden artikel med en mod-artikel, hvor politikerne fra begge sider af Folketinget taler min “begejstring” ned med ganske fornuftige synspunkter 🙁

Kan man ønske sig mere af sin avis?

PS: På side 5 har Politiken en lille notits om foreningen Ateistisk Selskab, som har oplevet en markant medlemsfremgang. Bl.a. takket være en form for missionærer, som prædiker at der ikke findes nogen gud. Et eller andet sted virker det tåbeligt, at man melder sig ind i en forening, hvor alle tror på, at der ikke findes nogen gud… Er idéen med det hele ikke, at man kan slippe for at være medlem af noget og slippe for at høre på folk, der forkynder de “rigtige” budskaber? … Eller er det bare mig?

References

References
1 I øvrigt læste jeg artiklen lige efter en anden artikel i Job&økonomi, som handlede om hvor meget priserne på ejerboliger i København er faldt og forventes at falde
 Posted by at 1:27

  2 Responses to “Politiken 2008 – stadig provokerende…”

  1. Ja, det er bare dig!

  2. OK – tak for hjælpen… 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting