Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 102007
 

Ritt har fået endeligt nej til at sælge byggegrunde til under markedsprisen, og dermed kan hun ikke snyde Københavnerne til at tro, at hun er en fremragende byggematador. Nu må hun frem med sandheden og sige, at hun vil bruge X millioner (eller milliarder?!) kroner på at forgylde 5.000 familier med en billig bolig. Hvis mere end 50% af Københavnerne synes, det er en god idé, så er det overraskende (det er trods alt mange penge hun vil give til relativt få mennesker), men så er kortene i det mindste kommet på bordet.

Vi venter i spænding…

 Posted by at 10:36

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting