Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 072007
 

byvejr.png

3-4 m/s mere vind så havde det simpelthen været perfekt – men vi overlever nok… 🙂

 Posted by at 12:11

  4 Responses to “Gæt hvem der skal ud og sejle i weekenden!”

  1. Kongefamilien?

  2. For satan! Tænk at man selv skulle blive fanget som spam af Akismet! Og det endda selvom jeg var logget ind! Nå – men det er i hvert fald forklaringen på, at jeg forsøgte mig med to forskellige versioner af mit hint 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting