Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 012007
 

Det er ikke blevet til mange indlæg her på siden på det seneste. Det er der sikkert flere grunde til, men den vigtigste er, at vi har haft meget, meget travlt med at gøre Cirkeline klar til næste sæson på vandet. Og der er meget, der skal ordnes. Ikke fordi det er strengt nødvendigt, men fordi kvaliteten skal være i orden og pengene sidder lidt løst i lommen, når det gælder den bredhoftede dame.

En af de helt store omgange har været at fjerne den gamle bundmaling og erstatte den med ny, fin hvid bundmaling. Først brugte vi en hel weekend på at slibe den gamle maling af. Et slidsomt job med støvmasker og udsugning – og masser af mad på Lynetten :o)

Senere skulle bunden males igen – og hvilken musik passer bedre til dette, end Humleriddernes “Malerhjerne” (De fleste af jer husker nok sangen, som den sjoveste sang nogensinde – i 1995). Her synger de “kode 2 streg 3 – heavy mand!”, og den sætning havde aldrig rigtig givet mening for mig tidligere. Nu ved jeg, at det en kode, der siger noget om, hvor giftig malingen er. Jo højere tal, jo giftigere, og 2-3 er åbenbart ret giftigt… Hmm – måske skulle man se på malingen – vi stod trods alt uden masker på.. (“øhh, jeg har altså lige en ting. I ska’ bar’ bruge masker, masker!”)
bundmaling
OK. 4-3. Det er større end 2-3, men det er jo bare et tal… Lad os hellere læse teksten… Hmm… “Meget giftig for organismer, der lever i vand”… “Uønskede langtidsvirkninger i vandmiljøet”… Personligt fik jeg det pludselig lidt dprligt. Om det var pga. den giftige maling, eller fordi vi stod og smurte det på bunden af båden, som nærmest per definition er i vandet, ved jeg ikke. Men tanken om sejlerfolket som et folk i nær kontakt med naturen fik da et lille skud for boven….

Nå, men malingen kom på, og nu ser båden rigtig fin ud 🙂
IMG_0265.JPG

Nu skal vi bare lige have lavet det sidste, og så er Cirkeline klar til at komme i vandet – forhåbentlig d. 12. april…

PS: Hvis dette indlæg blev lidt rodet, skyldes det nok at malingen og cellulosefortynderen havde en uønsket virkning…
IMG_0269.JPG

 Posted by at 23:21

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting