Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 082007
 

Børn dør af AIDS
Det er en lille smule sørgeligt. Ikke blot at der hvert minut dør et barn af AIDS i Afrika. Heller ikke at vi skal lokkes med gallafestpræmier og VIP-besøg for at vi overhovedet gider at give et par kroner til de stakkels børn… Næh, faktisk er det sørgelige, at jeg ikke mindes sidste gang, jeg hørte noget om AIDS epidemien i Afrika. Hvor grusom den end måtte være, er den blevet overhalet af en globale opvarmning, som nu – i følge medierne og flere klimaforskere – bør være vores største bekymring overhovedet!

Jeg ved godt, at Lomborg næppe har rykket mange kroner fra bekæmpelse af klimaproblemer til bekæmpelse af andre problemer som f.eks. AIDS. Jeg ved også godt, at han sandsynligvis udelukkende har været medvirkende til at begrænse investeringerne i bekæmpelse af den globale opvarmning. [1]Er dette mon en af de positive følger af den globale opvarmning?

Men det er sgu da en smule trist, at vi ønsker at kanalisere verdens ressourcer over i bekæmpelse af klimaproblemer for at hjælpe nogle (meget rige) mennesker om 40-100 år, imens der hvert eneste minut dør et barn af AIDS i Afrika. Et barn der kunne hjælpes her og nu…

References

References
1 Er dette mon en af de positive følger af den globale opvarmning?
 Posted by at 2:00

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting