Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 102007
 

Fonden Jagtvej 69 er – på opfordring fra Ritt – åbenbart blevet interesseret i Jagtvej 155 D, hvor der pt. ligger en nedlagt brændstation. Hvis de unge acceptere at flytte under 100 husnumre op ad Jagtvej, er alle problemer løst! Og dog…

De gule sider er et fremragende værktøj, når man skal få en lille ide om, hvem der bliver taberne hvis Ungeren flytter. Der er næppe mange der har lyst til at bosætte sig lige op ad et nyt ungdomshus. Chancen for at få solgt sin lejlighed til en fornuftig pris efter en eventuel ny nabo er flyttet ind og har påbegyndt graffiti og smadring af vinduer må forventes at være lig med 0. Synd for dem. Ligeledes må det fremkalde skælven for “storkapitalen” i området – herunder f.eks. bilforhandlere. En hurtig søgning på DGS afslører, at der pt. er ikke mindre end 3 bilforhandlere indenfor en afstand af få 100 meter fra Jagtvej 155 D. Mon deres forsikring stiger? Mon de kan drive deres forretninger videre på samme lokation uden tab? Mon de kan få solgt deres erhvervsgrund til en fornuftig pris? Svarene er sandsynligvis “Ja”, “Nej” og “Nej”.

Noget af det, jeg finder mest interessant i økonomisk teori, er eksternaliteter og løsningsmuligheder af disse. Når en fabrik forurener, skal den beskattes. Når en bil fylder på vejene, skal den betale trængselsafgift/bompenge. Og så videre…

Ligeledes kunne et ungdomshus med tydelige negativ indvirkning på dets omkringliggende naboer blive beskattet i den perfekte verden. Da det desværre nok er utopi at tro på, at Ungeren vil betale skatter svarende til den negative påvirkning, bør man måske overveje at ligge det på en øde mark på Lolland frem for lige op ad hundredevis af almindelige mennesker!!

Hvor mange almindelige mennesker skal man acceptere at genere for at tilfredsstille 500 voldspsykopater fra Helvede?

 Posted by at 1:32

  4 Responses to “Godt jeg ikke er dem!”

  1. øv, jeg er fuldstændig enig.
    Som beboer i kvarteret har jeg selvfølgelig fuldt lidt med, for jeg gider ikke have en masse tågehoveder rende rundt i min gade og lave graffiti. Aldi ved siden af ungdomshuset er jo et meget godt eksempel på hvor grimt det kan se ud.
    Det bliver interessant at se hvor meget ”de nye naboer” får lov at bestemme, for jeg har desværre på fornemmelsen, at man vil gå rimelig langt for at tilfredsstille unge mennesker som har fundet ud af at det virker at true med voldt og terror.

    Jeg synes brandstationen er et okay alternativ, FOR DEN LIGGER IKKE VED SIDEN AF HVOR JEG BOR………

  2. Af en eller anden grund bliver jeg altid en smule ked af det, når vi er enige… Det værste er, at det gør dig glad!

  3. Hov – hov hr !! den lille lollik jeg bor sammen med, påstår at det også er almindelige mennesker der bor på Lolland – og de har ikke ødemarker – de dyrker hvede og roer på det hele 😉 Og de har problemer nok, så I skal ikke eksportere jeres derned ! Desuden ville de unge mennesker heller ikke have noget at få tiden til at gå med dernede. Næh – en brandstation i nærheden af 3 bilforretninger – det må være enhver drengeautonoms drøm !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting