Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 252006
 

Man vænner sig til meget. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var lidt smånitten at være single i starten, men som så meget andet, vænner man sig til det, og livet går sin gang… Lige indtil juleaften! Og her tænker mange nok noget a’la “Det er hyggeligst at være to” eller “Julen er hjerternes fest” o.s.v. Men sandheden er jo, at man som single er udsat for en enorm mangel på julens højdepunkt – gaverne!

Hvor er gaven fra kæresten? Hvor er gaven fra svigerforældrene? Hvor er gaven fra “hvad der nu ellers måtte falde af fra den side”?? Bruttoresultatet for mig denne jul blev to gaver fra forældrene og to gaver fra søskende. Herudover fik jeg tiltusket mig noget af min lillebrors nye sengelinned (som ikke passede til hans dyner), men da det skal modsvares af noget andet linned (der passer til hans dyner), er det ikke en rigtig gave…

Skulle søskende og forældre læse dette indlæg, så var det faktisk nogle rigtig gode gaver. Mange tak! Men der var simpelthen for få!

Glædelig jul

 Posted by at 14:02

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting