Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 182006
 

24timer skriver i dag, at John Smiths 17-årige datter var en af de anholdte fra lørdagens optøjer (se s. 8. her). Det er næppe noget, politimanden kan se igennem fingrene med! Men datteren kan jo håbe på, at han har for travlt med at rydde op i Istedgade 😉

 Posted by at 10:39

  2 Responses to “Det er han næppe tilfreds med!”

  1. Det er ikke fordi din vinkel ikke er sjov, men tror du ikke, du snart skulle til at abonnere på en rigtig avis. De der gratis-artikler er da oftest lidt tynde..

  2. Du har særdeles ret… Men når de nu kommer uanset hvad man gør, så er det nemmeste nu engang at tømme postkassen på vej på arbejde og smide aviserne ud på Lyngby Station… Efter at have skimmet dem i toget.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting