Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 132006
 

Efter at have haft meget travel og været offline i de seneste par uger er mit liv nu igen på rette spor. På det seneste er specialet blevet afleveret, jeg er flyttet i ny lejlighed og vi (Casper og jeg) har vundet 2. prisen i Konkurrencestyrelsens Prisopgave i konkurrenceøkonomi.

Det betyder også, at der skal lidt mere gang i historierne på jonasherby.dk – indtil videre må I dog nøjes med en opfølgning på føljetonen om Svendborg-banen, hvor der endelig er kommet svar fra Teknologirådet.

 Posted by at 2:54

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting