Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 172006
 

Man ved næsten ikke hvad man skal sige! Det kan være fusk – måske har de spurgt 10 mio mennesker og plukket de 7-8 dummeste ud. Eller også er det professionelle skuespillere… Eller også er nogle amerikanere bare rigtigt dumme

 Posted by at 22:51

  One Response to “Hylende morsomme amerikanere!”

  1. ja, jeg ved heller ikke helt, hvad jeg skal tro. Mne sjovt er det i hvert fald! 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting