Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
sep 012006
 

Jeg har respekt for én FCK’er! Den FCK-fan som forgæves stod i kø for at få billeter til FCK-Celtic i går! Med kommentaren “Nu bliver jeg stående til i morgen….”, fik han min respekt! Det ville jeg ALDRIG have gjort (for en FCK-billet…)

 Posted by at 19:42

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting