Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 312006
 

Så har jeg langt om længe fået lagt nogle af billederne fra bådturen op på Flickr. Billederne kan ses her.


Sådan nyder man solen på Cirkeline efter en stresset indsejling..

Jeg lovede vist at komme med en længere historie om turen på et tispunkt. Jeg må desværre indrømme, at benzinselskabernes tendens til at opføre sig strategisk uforudsigeligt i prissætningen har slugt en hel del af min tid, og nyhedsværdien af et indlæg om Cirkeline og hendes besætning er derfor faldet drastisk.

Men jeg kan da konkludere, at det var en vældig god tur. Ida er stadig Verdens bedste til at rafle. Og “for satan hvor er det fedt, at vi købte den båd!”

 Posted by at 0:01

  One Response to “Billeder fra bådturen”

  1. Hvor er det dejlige billeder. Jeg får helt tårer i øjene og glæder mig sindsygt til vores næste togt i slutningen af denne måned.

    Jeg tror lige du glemte at skrive en ting. Hvad var der lige med hende der Shakira???

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting