Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
aug 272006
 

Hvis man går i den tro, at Logitechs diNovoâ„¢ Media Desktopâ„¢ var kaffetæt, så har jeg en serviceoplysning. Det er det ikke!

Jeg var ellers ved at blive rigtig glad for det, da det var begyndt altid at virke + havde hjulpet til med at redde min ryg og skuldre under specialeskrivningen. Men ak, nu er det tilbage til den bærbare indtil videre…

 Posted by at 10:11

  One Response to “Kaffe + tastatur = :o(”

  1. Til yderligere info kan jeg oplyse at rødvin + Dell bærbar heller ikke er en anbefalelsesværdig cocktail. En af mine medstuderende i USA gjorde denne bitre erfaring med en stendød computer som resultat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting