Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 172006
 

Så nåede vi til Kyrkbacken på Hven – turen herover gik smertefrit, men vi havde lidt problemer, få vi skulle lægge til i den prop fyldte havn. Heldigvis var folk meget hjælpsomme, så vi klarede den uden at ødelægge noget. Og folk træk kun lidt på smilebåndet… De var nok ikke klar over, hvor lidt styr vi havde på det. Men der skete jo ikke noget 😉 Vi ankom ved 16-tiden, og har brugt tiden på at nyde livet. En lille gåtur. Du par øl. Og så er vi lige blevet færdige med aftensmaden – grill med kartoffelsalat, tomat og agurk. I morgen lejer vi nok cykler, og drøner lidt rundt på Hven, inden vi forlader den i øvrigt skønne ø. Lige nu venter raflebægerne vist 😉

God vind!

 Posted by at 22:22

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting