Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jul 132006
 

********************************
Hej Jonas,

Her følger verdens bedste joke!

Der sad tre sultne akademikere – en fysiker, en kemiker og en polit – på en strand på en øde ø. Pludselig skyller en dåse Bøf Stroganof op på stranden. Den umiddelbare glæde afløses af fortvivelse, idet ingen af de tre har en dåseåbner. De sætter sig derfor ned igen for at udtænke en løsning.

Først hopper fysikeren op. “Jeg har det! Vi binder et stykke lian rundt om dåsen, og slynger den mod en sten. Tilpas høj fart vil sikre, at der er Stroganof over det hele. Udsigten til Stroganof ‘over det hele’ virker ikke som en formålstjenelig løsning, så kemikeren og politen ryster på hovedet.

Kort efter hopper kemikeren op. Vi kan med solens stråler og mine hinkestensbriller opvarme dåsen indhold indtil trykket bliver så stort, at der er Stroganof ‘over det hele’. Udfaldet er allerede fundet uheldigt, så de satte sig igen.

Endelig melder politen ind. “Antag vi har en dåseåbner…” [1]Kun lettere ændret i forhold til Peters version
********************************

Personligt var jeg ved at falde ned af stolen af grin, selvom jeg har hørt joken mange gange før.
Jeg hørte første gang joken fra vores forelæser i mikro 2 på 2. årsprøve. Sidste weekend hørte jeg joken fra en jurist, som troede hun på den måde kunne gøre grin med økonomer. Og i går hørte jeg den fra…. Peter 🙂

Vi er enormt selvironiske på polit!

References

References
1 Kun lettere ændret i forhold til Peters version
 Posted by at 22:41

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting