Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jun 182006
 

Efter at have holdt buret rent i tre kampe i træk, blev øKF4’s stime i går stoppet noget så eftertrykkeligt! Men hvad kan man forvente, når holdlederne (dvs. Niels og jeg mest mig) sætter Jonas på mål! Ikke af lyst – men simpelthen fordi målmænd er en mangelvare uden lige i øKF! Efter et noget kikset forsøg på en redning kommer de foran 1-0. Ved stillingen 2-1 fik jeg solstik, en hjerneblødning, gik i panik… et eller andet – eller alt på samme tid! Jeg får i hvert fald tacklet bolden fra vores forsvarer, som forbløffet – nærmest forstummet – fremstammer “Hvad laver du Jonas??”. Ingen ved det! Det var ubeskriveligt! Men 5 sekunder senere var stillingen 3-1, og så gider vi ikke snakke mere om den kamp!

Heldigvis varer en kamp 3 halvlege, og jeg synes selv – uden at prale – at jeg kom rimelig godt igen oven på kampens fadæser. Noget som næsten fik mig til at brøle “Jeg er Verdens bedste til at drikke øl!”, hvis ikke jeg var kommet i tanke om mennesker som Kylle, Kødben, Imef, og hvad de nu ellers kaldes…

Anyway, så var det en noget opstemt konsulent (det er jeg jo!), der mødte op til Magnus’ befrielsesfest i Kongens Have. Det var sjov! Og senere levede Frit Forum op til sit navn, ved at acceptere mine drukkenbolt-holdninger og endda fortsætte serveringen!

Det var faktisk en skide skæg dag, selv om jeg var lidt omtumlet, da jeg i morges vågnede i alt mit tøj med beskeden “Fuck! Hvad sker der på det 3. mål! Du er jo helt væk!” ventende på min telefon….

Update 21. juni: Endelig kom Rekonstruktionen af mit drop på nettet 🙂

 Posted by at 12:24

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting