Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 272006
 

Efter en heroisk fight og med mig i en dommerrolle fik mit hold i øKF i går tilkæmpet sig 0-0 mod et teknisk klart bedre hold. Det var anden kamp i træk vi holdte nullet, og sådan noget bliver naturligvis fejret i serie 5! Så efter kampen blev de medbragte øl drukket med højt humør, før vi strøg på Louie’s [1]Her ville jeg gerne smide et link, men jeg er (efter nu 3 besøg på stedet) ikke helt sikker på navnet. Men jeg er nu også ret sikker på, at det er et af de steder, der ikke har en hjemmeside 🙂 for at få Maribo Pilsner til 10 kr/stk.

Dommerhonorarer, kontingentpenge m.m. blev hurtigt omsat til kølige øl, og da bunden var lagt, var det tid til at finde et sted, hvor klientellet var bare en anelse kønnere at kigge på! [2]Godt nok er bartenderen bestyrerinden på Louie’s flink og rar, men de tandløse mænd der sidder i baren er ikke meget værd at kigge på! Det blev først Wall Street – hvor vi efterlod cyklerne – og senere LA Bar, før jeg ved halv fem tiden ville styre min brandert hjem på cykel.

Om det var mængden af indtaget alkohol … eller … det var det! Jeg kunne jeg simpelthen ikke huske, hvor vi havde været tidligere på aftenen (dvs. Wall Street [3]Der henvises til ovenstående de kort-links). Så efter 30 min forgæves søgning efter min cykel, var jeg nødt til at tage en taxi hjem – uden cykel…

Da jeg vågnede i morges middags, havde jeg glemt alt om gårsdagens udskejelser, så min forundring var stor, da jeg ikke kunne finde min cykel til afhentning af anti-tømmermands-medicinen (aka Cola). Efter en lille tænkepause, kom det dog op til overfladen, og et telefonopkald senere fik jeg koordinatet på min cykelparkering. Og det var godt! For så kunne jeg give det videre til en af de andre, der ved aftentid ringede til mig med nøjagtigt samme spørgsmål 🙂

Singlelivet er ikke altid lige sølle… Men for dælen hvor er det hårdt for kroppen… 😉

References

References
1 Her ville jeg gerne smide et link, men jeg er (efter nu 3 besøg på stedet) ikke helt sikker på navnet. Men jeg er nu også ret sikker på, at det er et af de steder, der ikke har en hjemmeside 🙂
2 Godt nok er bartenderen bestyrerinden på Louie’s flink og rar, men de tandløse mænd der sidder i baren er ikke meget værd at kigge på!
3 Der henvises til ovenstående de kort-links
 Posted by at 18:32

  One Response to “En 0-0 sejrsfest!”

  1. Så er cyklen tilbage i folden 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting