Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 172006
 

Så har det været 17. maj, og 70.000 fik sagt “Nej! Til alt muligt!” på Christiansborg. Min holdning til efterløn m.m. kender de fleste af jer nok – Hvis I er i tvivl, kan I læse med i denne debat på Renés hjemmeside.

Ellers vil jeg såmænd bare have lov til at citere Politikens fremragende leder i dag:
“Om der kommer titusinde eller hundredtusinde mennesker til dagens demonstrationer bør ikke være afgørende for, hvordan velfærdsforliget kommer til at se ud.

Af to grunde. For det første, fordi det er usundt for et demokrati, hvis demonstrationer får andet og mere end symbolsk indflydelse. Et eksempel på, hvor galt det kan gå, er Frankrig, hvor selv mindre og meget nødvendige reformer er blevet blokeret af demonstranter.

FOR DET andet – og vigtigere -“

Det synes jeg så ikke var så vigtigt, så det må I selv læse 😉

 Posted by at 23:19

  One Response to “17. maj”

  1. For én gangs skyld – måske første og sidste gang – er jeg helt enig med Jonas!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting