Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 162006
 

Storebededag stod Ã…rhus Stiftidende for det fremragende “Grøn Koncert look alike”-arrangement Stiften Rocker i Ã…rhus med bands som Big Fat Snake, Johnny Deluxe DAD og ikke mindst Kashmir! Jeg var nok ikke i en tilstand, der tillader mig at skrive en egentlig anmeldelse (og jeg gider nok heller ikke), men kort kan jeg sige, at den eneste, der 100% sikkert var mere vissen end mig, var Peter Viskinde – og BFS’s koncert var derefter. DAD spillede en ganske udemærket afslutningskoncert, hvor specielt trommeslager Laust (??) gav den gas. Dagens musikalske højdepunkt var dog i mine øjne Kashmir. Kasper Eistrup var i topform, og generelt spiller Kashmir jo noget rimelig godt musik. At jeg ikke har købt deres nyeste CD tidligere er mig uforståeligt, men i går skete det i hvert fald – og den er pengene værd!

Efter koncerterne var vi i byen i Ã…rhus – “Smilets by” som de selv ynder at kalde den, eller “1. divisionsbyen” som jeg forsøgte at overbevise en fyr på Waxies om, at det burde hedde 🙂 Det er faktisk en udemærket by for turister, og jeg havde det mægtig skægt, selvom vi traditionen tro blev splittet for alle vinde.

Lørdagen gik med sightseeing (bl.a. Jokkes nye hus). Desværre var vi for smadret til at tage i byen, så det endte med grill og utallige røverhistorier hjemme ved Chefens kammerat Gubbi.

Men men men – jeg skal helt sikkert tilbage til Ã…rhus, for den her tur var for skæg! Så mon ikke man er at finde til Ã…rhus Festuge senere på året?

 Posted by at 8:44

  3 Responses to “Stiften Rocker”

  1. Det med BFS: Tror du ikke, at det måske havde noget at gøre med, at de spillede deres eget musik? Det plejer at kunne ødelægge enhver fest.

    Og så lige en sidebemækning: Du vil blive glad i længden, hvis du vænner dig til at skrive http:// når du laver links.

    Det var det.

  2. Du har ret! http:// gør det jo noget et kun nemmere for læseren at følge linket… 🙂
    Ang. BFS: Jeg ville ikke være for uhæmmet i min kritik, da jeg faktisk lagde mig ned for at sove efter 20 min af deres koncert 😉

  3. Jeg tror jeg ville have valgt en lignende løsning. Damn, hvor jeg dog synes deres musik er ulidelig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting