Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 604 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 617 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 622 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 627 Første uge er klart den værste! » Jonas Herby.dk Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 072006
 

Jeg har nu været single i to uger og kan begynde at efterrationalisere lidt… For det første kan det konkluderes, at den 1. uge er langt den værste! Lad mig forklare: Først ødelagde jeg ledbåndene i foden i et 2-8 nederlag med fodbold om lørdagen. Søndag eftermiddag var 4½ år med Kirsten forbi. Mandag skete der noget, jeg åbenbart har fortrængt – men det var ret irriterende. Onsdag fiskede jeg i tre timer i fiskepark uden så meget som at mærke en fisk, selvom de sprang lystigt. Torsdag røg AaB ud af pokalturneringen mod Randers. Fredag gik jeg næsten kold til en fest. Lørdag gik jeg kold til en fest. Og søndag følte jeg mig som den usleste mand i hele Verden, med mega tømmermænd, bræk på skoene og ingen kæreste…

Nææh, så var der mere format over just overståede uge! Søndag eftermiddag vinder AaB forårets første superligakamp. Mandag var der møde i øKF, som mest af alt gik op i sjov. Tirsdag var der for alvor forår krydret med aktionærmøde i Unibrew. Onsdag var der madaften i madklubben. Torsdag vandt AaB sin anden kamp i foråret – en såkaldt stime! Fredag kom Mor og Far på besøg og vi var i Tivoli. Lørdag var jeg til åbent hus ved noget familie. Og i dag vinder AaB sin 3. (tredje!!) kamp i træk!

Gad hvide hvad næste uge bringer? Den er allerede startet med en ok søndag med Tivoli, “Den gode burger” og MI III i Imperial med popcorn og cola for i alt sølle 75 kroner (som René endda lagde ud for indtil videre :-))….

 Posted by at 23:43

  One Response to “Første uge er klart den værste!”

  1. My treat, Jonze. Jeg har trods alt været single i 46 uger (+/-5), så prøv lige at tænke på hvor fed min uge har været!

    Eller…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting