Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 112006
 

I går afleverede Kvinder for Frihed 500 underskrifter til DR2 i protest mod, at stationen har en kvinde ansat, der bruger tørklæde. Så vidt jeg har forstået, er synspunktet, at Asmaa er undertrykt og tvunget til at bære tørklæde, og det vil KFF ikke have!

Jeg er naturligvis meget enig i, at kvinder selv skal have lov til at bestemme, hvad de vil gå i, men hvis Asmaa har båret tørklæde hele hendes liv, er der vel ikke noget at sige til, at hun vil føle sig bar uden tørklæde. Desuden vil jeg påstå, at Asmaa lige så vel kunne argumentere, at det er danske kvinder, der er undertrykt, da de “presses” (af mændene?!?) til at gå i udfordrende tøj. Det er naturligvis ikke det danskere føler, men det virker heller ikke til, at Asmaa føler sig specielt undertrykt ved at bære tørklæde.

Hvorom alting er, så er jeg ret sikker på, at Asmaa føler sig noget mere undertrykt, nu da 500 kvinder kræver hende fyret pga. hendes påklædning…

 Posted by at 7:42

  4 Responses to “Er det frihed?”

  1. Hva’ fand.. skal jeg gøre.. Jeg er enig med dig Jonas. Det er jo ikke sjovt.
    Jeg var lige inde på deres hjemmeside, og i deres vedtægter var de så næsvise at skrive, at de arbejder for frihed, ligeværdighed, solidaritet og demokrati i Danmark og Europa. For mig virker det som om de 500 forskruede piger ikke helt arbejder for at Asmaa selv må bestemme hvordan hun ser ud.

  2. Det var satans! Da jeg så dit navn i toppen af indlægget, nåede jeg ellers lige at tænke “Nu igen…?” – på den anden side, så skal det jo næsten ske engang i mellem, hvis bare jeg skriver indlæg nok 😉

  3. Det er da meget muligt, men når jeg så også kommer på banen og er enig, er der noget der tyder på, at du skal have revideret dit synspunkt. Det her er ikke holdbart 😉

  4. Auto-reply: The author of this topic fainted and will not be able to reply to this comment

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting