Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 102006
 

Efter mange timers søgen på nettet og spørgsmål i forskellige fora, har jeg endelig fået FAlbum til at virke på jonasherby.dk. Løsningen var at ændre lidt kode i classes.php-filen, som beskrevet her.

Rent visuelt ligner billedsiden lort lige nu, men funktionerne virker, og det må være fint nok indtil videre. Så nu vil jeg spendere de $25 på Flickr.com, så jeg kan komme i gang med at uploade alle mine billeder.

PS: Billedsiden virker ikke i Internet Explorer. Da jeg ikke har nogen anelse om, hvad man gør i disse tilfælde, sker der nok ikke noget på dette punkt, før jeg en dag tilfældigt sidder med et par pils og en computer sammen med min webmaster.

 Posted by at 11:43

  2 Responses to “Så virker billedsiden – næsten…”

  1. En hurtig kommentar: Prøv i stedet “Flickr Photo Gallery“. Det har lidt bedsre styr på the looks.

  2. Deet har jeg skam prøvet. Men jeg kan af en eller anden grund ikke få “Skjul private billeder”-funktionen til at virke, så jeg bruger ikke albumet. Jeg har simpelthen for mange pinlige billeder til at jeg kan undvære denne funktion 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting