Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
apr 022006
 

Jeg har ikke specielt meget ekspertise i at anmelde film, men hvis man gerne vil se en meget fangende film, hvor man både griner og græder, så er Drømmen helt sikkert anbefalelsesværdig! Man bliver gang på gang frustreret over birollernes manglende støtte til Frits (AKA Martin) og hans forældre, og man glædes i den grad med den lille familie, når tingene går godt. Man får den klassiske historie om den lille mand/familie mod systemet/skoleinspektøren, og den er rigtig godt pakket ind i drama og frustrationer. Samtidig har man noget at tænke over, når man forlader biografen: Var det virkelig så slemt dengang? Hvad vil en lignende film handle om om 50 år? Og vinder AaB mon i morgen?
Jeg synes det var en kanon god film, og man får næppe bedre underholdning for 75 kroner end at smide dem efter Drømmen i Palads (og det kommer fra én, der ellers to gange har haft den fornøjelse at overvære 1½ times AaB-spil for 110,- pr. gang).

 Posted by at 0:09

  2 Responses to “Drømmen”

  1. Til den kære hjemmesideskribent vil jeg bare kommentere det man kan kalde den ultimative drøm nemlig at Aab vinder. 2-4 til et “klassemandskab” som Nordsjælland. De eneste mål Aab scorer er på straffe, hvor det ene er utroligt tyndt… Gå du hellere tilbage til Bio-anmeldelser Kim skotte eller donér pengene til Kræftens Bekæmpelses indsamling i dag.

  2. Som nogen måske har bemærket, har det taget mig ret længe at svare på den kommentar… I stedet har jeg brugt tiden på at sige “Nej tak, ellers tak” til en billet til Bundby-AaB. Hvis der er fodkoldt på stadion, risikerer jeg jo, at tæerne knækker af, når de skal krummes i en vinkel af 179 grader…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting