Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
mar 052006
 

Jeg har endelig fået indhentet den avislæsning, jeg forsømte på skiferien. Per Folkver (Politiken) skrev sidste søndag i klummen “Set i ugen”Politiken, søndag d. 26. februar, sektionen PS, bagsiden.  om Pia Kjærsgaards. I det følgende starter han med at citere et læserbrev af Pia K. og kommenterer så på det.

…og hun skriver blandt andet: >>Er Stormuftien dum? Det aner jeg ikke. Og hvis han ikke havde så stor magt i en tilbagestående og uvidende verdensdel, ville jeg være ligeglad< <. Egentlig synes jeg, at det l'd meget tilforladeligt, for stormuftiens ord, som også jeg havde læst, kunne nok kalde på en og anden reaktion. Alligevel var der noget, der skurrede i mine ører, så jeg læste det igen. Så opdagede jeg, hvad det var. Det var sætningen: >>…i en tilbagestående og uvidende verdensdel< <. Først fik jeg røde ører, bagefter blev jeg chokeret. Mine røde ører kom sig af flovhed over at have overset den åbenlyse idioti, bjerget af uvidenhed, den plumpe fornærmelse og bevidste arrogance, som udsagnet er udtryk for. Chokket kom af, at det er en partileder i Danmark, år 2006, der udtaler ordene.

På nær idiotiMan skal snakke pænt til folk, uanset hvor begrundet man synes det må være og med forbehold for uvidenhedDet efterfølgende gælder, uanset om det er Pia eller ‘verdensdelen’, der er uvidende, synes jeg Per Folkver rammer meget præcis med disse ord. Ã…r 2006… brrrr…

 Posted by at 9:31

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting