Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 162006
 

jonasherby.dk udvider i dag med en billedside. Efter mange forgæves forsøg på installere plogger og Gallery2 pga. problemer med PHP safe modeJeg har ingen anelse om, hvad det er – så glem det!, faldt valget på Flickr, som ejes af Yahoo!. Og det kan jeg faktisk godt gå hen og blive glade for! For det første integreres det relativt nemt med plug-in’et Falbum. Jeg havde dog en del problemer, da jeg – ligesom 15-20 personer på et forum jeg søgte hjælp på – ikke havde forstået, at man skulle oprette en tom side med titlen “Billeder”Man kan selv vælge hvad siden skal hedde, men det skal være det samme som i indstilingerne til FAlbum, før skidtet virkede. Det var ikke nok blot at skrive linket i browseren, hvilket var det jeg prøvede de første par timer. Desuden ligner billedsiden stadig l*** og p**, men det må der rettes op på senere. En anden brugbar ting ved Flickr er adgangen til ubegrænse lagerplads for sølle $25 pr. år. Jeg har dags dato 14,3 GB billeder, og jeg er panisk angst for, at jeg på en eller anden måde mister dem, på trods af at jeg har backup både på en ekstern harddisk og på DVD’er. Med ubegrænset online lagerplads, er det problem løst (selvom uploadgrænsen på 2 GB betyder, at det kommer til at tage mig 8 måneder at uploade alle billederne ;-)). For det tredje er der mulighed for at indstille graden af synlighed til privat, venner, familie eller offentlig – en funktion der er integreret i WordPress (altså min hjemmeside). På den måde kan de folk der måtte (og må!) ønske det, oprette sig på min hjemmeside, og få adgang til at se mere private billeder (der er selvfølgelig altid en grænse, så forvent ikke ubegrænsede data til scor.dk eller lignende!). For det fjerde kan man bruge tags og en del andet lir – og den slags bifalder vi altid her på jonasherby.dk!
Indtil videre er der kun 2 (offentlige) billeder at se på, men det skulle meget gerne blive til flere med tiden.

 Posted by at 11:45

  2 Responses to “Nu med billeder!”

  1. Ja – okay. Det virker ikke. Man kan se jonasherby.dk/billeder, men alt derefter virker ikke. Jeg har opdaget det, og jeg skal nok få det rettet…

  2. […] Efter mange timers søgen på nettet og spørgsmål i forskellige fora, har jeg endelig fået FAlbum til at virke på jonasherby.dk. Løsningen var at ændre lidt kode i classes.php-filen, som beskrevet her. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting