Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 142006
 

Forleden faldt jeg over udvidelsen Tab No X til FireFox. Det er en udvidelse, der fjerner det lukke-kryds, som udvidelsen Tab X installerer.

Hvordan nogen kan være snild nok til at lave en udvidelse til FireFox og samtidig så forvirret at man laver en udvidelse, der i bedste fald fungerer som afinstallering af en anden udvidelse??

Jeg er ikke den eneste der har undret mig. På siden finder man kommmentarerne “Does what it says, but since you’re installing an extension anyway, there seems to be better options available” og ikke mindst “Deleted because: Please do not insult extension authors“. Selvfølgelig skal man ikke fornærme nogen, men hvis man skal, var det her nok det rette sted 😉

 Posted by at 13:07

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting