Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 222006
 

I går blev jeg ‘valgt’ som formand for øKF (øresundskollegiets Fodboldklub). Det havde længe været kendt, at den hidtidige formand ville stoppe i erhvervet, og da jeg var den eneste, der havde vist interesse for posten, var sagen ligesom klar. Jeg blev valgt med stemmerne 51% for mig – og 49% for ingen formand 😉

Jeg må blankt erkende, at jeg ikke aner hvad jeg går ind til. Jeg tror aldrig jeg har læst klubbens vedtægter, og i går måtte jeg afsløre, at jeg end ikke ved, hvor stor bestyrelsen er (den er på 9 mand). Men mon ikke det er noget, man kan få fulgt op på?

Kortsigtet mål: At få træningen sat på plads, så alle så mange som muligt bliver tilfredse.

Langsigtet mål:
Et klubhus! Det dur sgu ikke, at en klub med 100+ medlemmer skal klæde om på Kløvermarken!

 Posted by at 10:10

  One Response to “Formand Jonas”

  1. Hey Jones,
    tillykke med dit nye hverv, og velkommen i klubben. Jeg er også blevet formand i VLI 🙂
    Det kunne jo være at der kunne komme nogle samarbejdsaftaler på plads 😀

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting