Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 192006
 

Efter at have overstået min sidste eksamen, trængte jeg til ‘lav hjerne aktivitet’. Valget faldte på Krøniken, hvor jeg ikke har set de nyeste afsnit. Og det er ikke det store, jeg er gået glip af! Der er simpelthen alt for mange pinlige dialoger og dumme ting. Hvorfor f….. kan de folk bare ikke finde ud af at være glade?

Serien er simpelthen gået fra at være rigtig god, til at være alt for triviel! Lutter kedelige og sure mennesker…

Og netop som jeg skriver dette, går Ida i seng med Palle og bliver glad. Faktisk så glad, at hun lader det gå ud over hendes børn, som nu også er glade. Hurraaaa!

 Posted by at 17:33

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting