Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
jan 102006
 

I følgeTV2-nyhederne har nogle forskere fundet en metode til at dyrke hår på mænd med sparsom (eller skal vi kalde det manglende) hårvækst. Det var da en god nyhed at starte dagen på 😉

De havde også en rappotage fra noget om en muslimsk pilgrimsfærd. Man fejrer i øjeblikket, at Profeten Ibrahim (mener jeg han hed) fik en åbenbaring fra gud om, at han skulle ofre sin søn… Jeg gad nok vide, hvad sådan en åbenbaring ville gøre ved folkeopinionen i dagens Danmark? 🙂

Aaaah – man er i et vældigt humør her midt i eksamenslæsningen…

 Posted by at 10:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting