Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 102005
 

Som mange af jer sikkert opdagede (men aldrig fortalte mig!), så virkede min side helt som den skulle i IE, selvom jeg for længe siden påstod noget andet.

Men nu burde det være på plads – én gang for alle! Nu er sidebaren (som i øvrigt er i højre side – ikke venstre som jeg tidligere skrev) ordnet, så den står ved siden af indlæggene i stedet for at flagre rundt oven over.

 Posted by at 13:54

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting