Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 092005
 

Thor P. er i mine øjne ude på dybt vand, når han kritiserer Velfærdskommissionen (VFK) for at indrage skattespørgsmål i deres rapport. Han udtaler i dag “Vi sagde udtrykkeligt i kommissoriet, at VFK ikke skulle behandle skat. Der var ét krav, og det var, at skatten ikke måtte stige.Politiken, 9. december 2005, s. 8

Der er mange gode grunde til at påpege, at det er en rigtig dårlig måde bestille et arbejde på.

 • For det første er det et arbejde, der har taget 2-3 år. Hvis VFK ikke må snakke om skatter, fordi den nuværende regering har en dårlig skattestops-politik, betyder det, at (en del af) arbejdet er spildt, så snart vi får en ny regering (med andre politiske mål).
 • For det andet giver det i mine øjne ikke nogen mening at snakke om fremtidens velfærd uden at snakke om finansieringen af den. Skattestoppet var muligvis en god midlertidig løsning, men man finder næppe mange økonomer (eller for den sags skyld alm. mennesker), der mener, at skattestoppet er en ideel måde at føre skattepolitik på.
 • Sidst, men ikke mindst: Når man nu har spurgt nogle eksperter om deres vurdering, hvorfor så binde dem på hænder og fødder?

Jeg synes det er godt og modigt af VFK at den, trods Regerings politiske krav, har lavet en rapport, som de finder er til så meget gavn for samfundet som det er muligt. Så må politikerne (dvs. os alle sammen) diskutere indholdet bagefter.

 Posted by at 12:04

  3 Responses to “Bestilt arbejde?”

 1. Hej Jonas

  Har som sådan ikke lige pt. nogen kommentarer til ovenstående. Men eftersom du er en af de eneste andre mennesker jeg kender der interessere sig for BÃ…DE college-football & Simpsons, har jeg her en side du må se

  (http://heyjennyslater.blogspot.com/2005/12/letting-no-good-idea-go-unstolen-its.html)

  Det er en der har vurderet hvilken Simpsons-karakter de mest kendte college hold minder om. F.eks. mener han at Wisconsin Badgers minder om Barney. Smed det i en kommentar her da jeg ikke kunne finde en gæstebog eller lign. – Sorry

 2. “Stout, hard-drinking, the life of every party” – Yep! Det lyder rimelig meget som Madison 😉
  Jeg må lige høre min webmaster om der findes sådan noget gæstebog-ting til WordPress.

 3. Der er flere løsninger, men ingen super-duper-mega-gode, så vidt jeg ved.

  Den nemme løsning:
  Lav en ny side med navnet “Guestbook”, hvor kommentarer er slået til. WordPress’ indbyggede side- og kommentarfunktioner vil dermed udgøre en gæstebog.

  Den oplagte WordPress-løsning:
  http://geeksmakemehot.com/wordpress-guestbook/

  Plugin-metoden:
  http://rummanddan.dk/plugins/rumwall/

  Jeg har ikke selv leget med noget af det, for jeg har jo min tingeling i menuen i højre side. Men den er vist for langhåret til dig 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting