Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 072005
 

Velfærdskommisionen er i dag på www.dr.dk citeret for følgende:
“Boligsikring skal fremover reserveres til børnefamilier og pensionister. Familier uden børn og familier med høje indkomster må tilpasse deres bolig til deres indtægt, mener kommissionen.”

Jeg kunne ikke være mere enig!

 Posted by at 14:30

  5 Responses to “Velfærdskommissionen: Reformer boligmarkedet!”

 1. Det kan dog godt blive svært at gennemføre de reformer, for danskerne har tilsyneladende et temmeligt skizofrent syn på sagen. Overskrift i Politiken d. 28. november: Danskerne vil have velfærdsreformer. Samme avis tre dage senere: Danskerne siger nej til velfærdsreformer.

  Jeg kan godt forstå at den gode Anders Fogh og hans kolleger på Borgen har svært ved at finde ud af hvilken vej de skal gå for at fiske stemmer! (eller også er det bare en historie om at man skal huske at læse mere end blot overskriften. De to undersøgelsers resultater er i virkeligheden næsten enslydende…)

 2. Sådan ikke-virker demokratiet 😉
  Jeg gad godt at vide, om det er samme journalist der har skrevet det :o)

  Seriøst: Jeg synes der er en kedelig tendens til, at politikerne (og interesse organisationer) tager det fra rapporten, som støtter deres synspunkter, imens de nægter at snakke om det der går dem imod.

  Desuden er der en vis tendens i meningsmålinger til at stille ‘alt andet lige’-spørgsmål: “Vil du gerne beholde efterlønnen?” – det tror jeg alle svarer ja til! derimod vil nogle nok svare nej til “Vil du bevare efterlønnen, som koster samfundet XXX ressourcer?”

  Lidt a’la dengang Pia K sagde noget lignende: “Jeg tror mange ældre mennesker er glade for ældrechecken!” Ja, goddag! Men hvad med dem, der skal betale?!

 3. […] Jeg sad lige og læste ‘Sket i ugen’ (bagsiden af 4. sektion af Politiken om søndagen), og blev opmærksom på endnu et af de mange dårlige spørgsmål der stilles hvoraf der drages ensidige konklusioner (ref. indlægget Velfærdskommissionen: Reformer boligmarkedet!) . Socialforskningsinstituttet har spurgt 32 frivillige organisationer om, hvorvidt de fattigste har fået det dårligere. Konklusion: 21 ud af 32 mente ja, 0 mente nej – og så bliver det fremstillet som ubetinget skidt. […]

 4. Jeg faldt lige over endnu en bizar modsætning fra “Organet for den højeste oplysning”. D. 29. december gengiver avisen en Ritzau-telegram med overskriften Fyrværkeri-importen styrtdykker. Historien beretter at importen af fyrværkeri i år er faldet til en tiendedel (!!) af niveauet sidste år.

  Dagen efter, d. 30. december, lyder det i et nyt Ritzau-telegram at Salget af fyrværkeri bommer. Der er vel at mærke tale om lovligt salg fra butikkerne. På ubegribelig vis “vil der blive langet langt mere fyrværkeri over disken end sidste år” på trods af importen er styrtdykket. Man undres…..

 5. Ups, der skulle selvfølgelig have stået “Salget af fyrværkeri boomer.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting