Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
dec 052005
 

I dag i Politiken er Ole Christensen (S) citeret for at sige “Selvfølgelig skal man ramme bijobberi. Vi kan ikke have, at nogle arbejder 96 timer om ugen.” og “Selvfølgelig skal folk ikke selv bestemme, hvor meget de vil arbejde. Vi bliver nødt til at have fælles europæiske regler, der kan beskytte lønmodtagerne.”

Jeg håber inderligt, at de to udtalelser er grebet ud af kontekst! Lur mig om ikke folk selv bedst ved, hvor meget de har lyst til at arbejde hver uge. Og vi har i Danmark som bekendt tradition for, at fagforeningerne tager sig af at beskytte arbejderne, så den dur heller ikke Ole Christensen.

Hvis en person har lyst til at arbejde 96 timer om ugen, så lad ham dog gøre det! Går det ud over hans produktivitet på jobbet, så må arbejdsgiveren jo skride ind og forklare personen, at det forventes han møder nogenlunde veloplagt op på arbejde!

 Posted by at 11:59

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting