Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 212005
 

Normalt nærlæser jeg ikke Vismandsrapporten, hver gang den udkommer, men det skal vist til at ændre sig en anelse. Ikke at jeg regner med at få læst hele molevitten, men jeg synes bestemt, at diskussionsoplægget DøRS netop har udsendt er værd at reklamere for.

Specielt artikler og kronikker som der linket til nederst på siden er af en kvalitet, som gør at almindelige folkDet vil sige folk uden en ækonomisk uddannelse. ville kunne få meget almen viden ud af at læse dem.

For eksempel er kronikken (den eneste jeg har læst indtil videre) “Skat af boliggevinster ønskelig, hvis den opkræves løbende” af Peter Birch SørensenHan underviste mig i makro på 2. årsprøve. meget velskrevet, men mon ikke også Jørgen Birk MortensenMin nuværende underviser i miljø- og ressourceøkonomi og Jan Rose SkaksenHan er knyttet til CEBR har noget fornuftigt at byde på.

 Posted by at 13:09

  3 Responses to “Diskussionsoplæg til mødet i Det økonomiske Råd”

  1. Godt at se, at jonasherby.dk er back in business…og så endda med økonomsnak. Jeg var lige blevet bekymret for, at Herr Bjørn Lomborg havde eksproprieret al din fritid 🙂
    \Martin

  2. jonasherby.dk lever skam i bedste velgående, men Amsterdam, Lomborg og Professor Bennedsen tager ret hårdt på min tid. Kombineret med at internettet på kollegiet har været særdeles ustabilt på det seneste, betyder det, at der ikke bliver produceret så meget for tiden. Men det kommer!

  3. Det ser desværre ud til at Regeringen skider ikke retter sig efter nogle af Danmarks klogeste hoveder…. Men sådan er det jo

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting