Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 132005
 

I dag er det Kylles fødselsdag, og det blev fejret med pomp og pragt i går. Faktisk med så meget pomp, at dagen i dag har været ret hård ved mig. Vi mødtes ca. 40 unge mennesker i Bækken,En lille hytte som ligger ikke så langt fra Tranum. I mine unge dage var jeg der nogle gange sammen med spejderne – denne gang var det et noget mindre ædelt formål 😉 og når hovedparten er unge mænd man har spillet fodbold med, så har man en lille fornemmelse af, hvad aftenen vil bringe. Og den bragte faktisk morskab, fuldskab og – i dag – dårligskab…

Underholdning
Jørgen og jeg havde kreeret et lille indslag for at hylde Kylle. Noget som vi selv havde fantastisk meget sjov ud af, og som jeg tror faldt i god smag ved publikum. Vi havde interviewet et par forskellige personer, og redigeret lidt i tingene bagefter. Alt sammen tilsat lidt krydderi af musik og gamle filmklip.

Spørgsmålene
Alice (Mor) blev spurgt om hendes mening om Osama Bin Laden.
Jens Christian (Far) blev spurgt om Jan Mølbys fodboldevner og -viden.
Tine (Olsens kæreste) blev spurgt om hvordan det er at ligge meget syg i sengen.

Svarene
Vi havde på forhånd givet personerne lidt stikord, for at dreje deres svar hen i den retning vi ønskede.

Resultatet
Bedøm selv! Videoerne fylder 3-5 MB, og kan hentes her, her, her, her og her (Pt. er det kun indslaget med Kylles evner som fisker og hans dobbelt øl stunt der virker…)

Tillykke med fødselsdagen David

 Posted by at 20:13

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting