Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 082005
 

Så meget modtager en før tidspensionist i følge Politiken om måneden fra staten. Og nu skal de have 1.000 kroner mere. Pengene er i høj grad delt ud af Dansk Folkeparti med den sædvanlige begrundelse om, at de “gerne vil hjælpe samfundets svageste (så længe der kan være stemmer i det, red.)”. Hvordan en person der modtager 14.173 kroner om måneden kan være så trængende, at han skal have 1.000 kroner mere om måneden er mig en gåde! Så vidt jeg husker, er det ca. hvad jeg fik, da jeg en kort periode arbejde fuld tid som postbud i Hvidovre. Mange penge for mig (der boede sammen med fattige studerende), men også tilstrækkeligt med penge til mine kolleger, der havde familie, bil og hund.

Forslaget koster samfundet i alt 610.000.000 kroner i 2006. Til sammenligning bruges der 300 mio. kroner på at fjerne afgiften på partikelfiltre til dieselbiler, der hvert år koster 3.4000 danskere livet.Se side 6 i dagens Politiken Der er endnu ikke nogen planer om at eftermontere filtrene på ældre biler……..

 Posted by at 10:13

  One Response to “14.173 kroner”

  1. For en gang skyld kan jeg kun være enig. Det er svært at se de 1000 kr. som andet end ren bestikkelse af (endnu) en (sandsynligvis letpåvirkelig) vælgergruppe. Værsgo’, 1000 kr. til dig fra moster Pia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting