Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 062005
 

I findes derude! I 2-3 mennesker, der af og til besøger min hjemmeside – og måske endda kommentere et indlæg. Til jer har jeg iværksat et projekt, som går ud på at gøre de ting, der er smarte for mig jer, når i besøger min hjemmeside hjemmesider på nettet.

Jeg taler selvfølgelig om siden Til Nørderne (Der er et link i panelet til højre). Og jeg vil godt starte med at reklamere for Gravatar, som er beskrevet på siden. Tilmeld jer før jeres nabo!

 Posted by at 10:28

  One Response to “Nyt tiltag på jonasherby.dk”

  1. Måske du først og fremmest skulle anbefale Firefox (eller generelt bare en af de utallige browsere på markedet, der er bedre end IE)?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting