Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 042005
 

Tjek dette videoklip med Ronaldinho. Der går lidt tid, inden han begynder på tryllekunstnerne, men det er satme sørme imponerende, hvad sådan en professionel fodboldspiller kan. Gad vide om der er nogen fra AaB, der kan ramme overliggeren mere end 2 gange på 10 spark – selv med bolden liggende død på jorden!

Se klippet! Det er for sindsygt!

 Posted by at 11:40

  15 Responses to “Ham Ronaldinho er for sindsyg!”

 1. Ã…rrrhhh hvad! Jeg kunne ikke få klippet til at virke, men det lader til, at denne her er den samme. Det er da for sindssygt.

 2. Jeg kunne heller ikke få Jonas’ link til at virke, men Renés funker. Det er for vildt! Så vildt, at man næsten skulle tro det var en reklame for fodboldstøvler… Jamen, hov, det er jo en reklame for fodboldstøvler (mand kommer ind på fodboldbane med guld-fodboldstøvler i en guldkuffert. I baggrunden er der tilfældigvis en Nike-bandereklame. Fodboldspiller siger “Mhmm” og laver de vildeste spark med sine nye støvler. Klassisk reklamehplot.).

  Skulle den håndholdte hjemmevideostil mon dække over et par filmtricks?

 3. Jeg tror, jeg har set det under en overskrift indeholdende ordet Nike, så det skulle ikke være nogen hemmelighed, at det er en del af hans værende reklamesøjle. Om klippet er fake, skal jeg ikke kunne sige, men jeg så engang et program om talenter i Ajax Amsterdam – og de 10-12 årige knægte kunne altså ramme overliggeren 10 ud af 10 gange, når de sparkede fra kanten af feltet…. Så helt umuligt er det ikke.

 4. hmmm – så mange forsøg uden at score ……. og ikke en målmand i nærheden ? Han er for gammel 😉

 5. Dr har taget sagen op – Ronaldinho er ikke så sej
  http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Int.fodbold/2005/11/07/140411.htm

  Igen tak til René

 6. Det er dejligt at se at Hr. Bjørn er en lille smule skarp, og derfor med det samme stiller sig lidt i tvivl om det “meget” neutrale klip. Med en god portion kritisk sans, blev jeg meget mistænkelig over budskabet ,da en mand kom ind med et par fodboldstøvler i en guldkuffert. Derudover hvade han helt tilfældigt en Nike T-shirt på. For at relatere det til nogle af dine andre indlæg angående Miljø, ville det måske være sundt hvis du anlagde en lidt mere kritisk holdning til forskellige argumenter i din nye karriere som Miljø-debatør. Uden af kalde nogen naiv, kan man for det meste forvente at der ligger noget politisk eller kommercielt bag de fleste arguementer i en miljø-debat (eller bare et anonymt video-klip med en langhået fodboldspiller). Det er sjældent fakta der bliver fremlagt, og fakta er også at Ronadinho ikke kan ramme så præcist som i videoen. Hvis han kunne, hvorfor scorer han så ikke bare hver gang han er en lille smule fri??

 7. 1: Bare fordi det er en reklame, er det ikke nødvendigvis fake (om end det var i dette tilfælde). I kamp har man jo sjældent såsindsyg lang tid, så derfor ville vi ikke se det. Han kan sikkert jonglere med en bold 1000 gange, men det ser vi jo heller ikke i kamp.
  2: Ang. miljø – du har ret. Man skal være kritisk og tænke over, hvorfor folk kunne tænkes at sige som de gør – f.eks. at CO2 er det værste onde, Verden endnu har set…

 8. Det er fake

 9. jeg kan gøre det der 2½ gang

 10. jeg kun gøre det 2½ gang men vent jeg kommer i tv bare hpld øje med navnet Anders B

 11. Jeg er den største Ronaldinho fan i verden men ved det er falsk… hna har selv indrømmet det!

 12. det er da for vildt hvad den an kan

 13. det er da for vildt hvad den man kan

 14. fuck dig Ronaldinho er ikke sindsyg er du gal fuck din idiot……

 15. Tak for den uddybende kommentar…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting