Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 032005
 

“Jo, din cykel!” må gerningsmanden have tænkt, da han natten mellem lørdag og søndag valgte at snuppe min cykel, hvorpå der ellers er klistret et pænt skilt, der klart og tydeligt angiver, at cyklen tilhører Jonas Herby – altså mig!
Udover at det selvfølgelig er ret træls (selvom en ca. 53 cm høj cykel lånt fra en af kollegiets beboere har afhjulpet de værste problemer), medfører det også en lussing til mig og mit forsikringsselskab, som efterhånden må hade mig! “Først et tyveri i Alaska – nu en stjålet cykel! Ham Jonas Herby er absolut ikke en god forretning!” Hertil kommer den ikke-pengemæssige omkostning det er, at man skal bruge tid og evigheder på at finde en ny cykel. 🙁

Hvis nogen alligevel er ude og kigge efter deres egen cykel, kan de jo lige være på udkig efter min samtidig. Det er en metalgrå Centurion med sorte skærme, sorte håndtag (det venstre mangler) og et sort bagagebærer. Det mest præcise kendetegn er et klistermærke på ‘tværpinden’ under sadlen, hvor der står mit navn, telefonnummer og emailadresse. Ser I den, så kontakt mig ASAP!

 Posted by at 17:33

  3 Responses to “Nej nej, ikke min cykel!”

  1. Update: Jeg har nu anskaffet mig en ny cykel – pris: 4.100,-
    Dermed kan jeg gøre regnskabet op. 1.700,- fra forsikringen – 4.100,- for ny cykel = 2.400,- i unødvendige udgifter 🙁

    Kommer man nogensinde ovenpå økonomisk?

  2. En Centurion igen, eller har du skiftet mærke?

  3. Jeg husker det ikke på stående fod. Men den er sort, har løbebremse (eller hvad det nu hedder – de er vedligeholdesesfri), har 7 indvendige geara, og så er gearskifteren sat på en smart måde, så gearet ikke bliver smadret, hvis cyklen vælter… Jeg skal prøve at få fat i mærket 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting