Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
nov 012005
 

Aaaah – økonomi kan bruges til at forklare mange ting. Hvem gifter man sig med? Hvorfor er der altid beskidt i et kollegiekøkken? Hvorfor kurere læger muligvis for mange mennesker? Og, som denne klummes forfatter skriver, om man skal dyrke ubeskyttet sex med sin kæreste.Tak til Martin for linket.

 Posted by at 1:39

  4 Responses to “Dear Economist”

 1. Er man interesseret, er den her også ret god.

 2. Bwahahahaha. Det er dælme da humor! Der er ikke noget som humor med masser af realiteter i 😉

 3. Hej Herby

  Godt at se, at du har taget Dear Economist op 🙂

  For the record…..jeg har faktisk en hjemmeside – den ligger bare lidt død pt.

  Ses til jul

  \Martin

 4. Jeg var inde og kigge, og så at den ikke blev opdateter og antog derfor, at den var blevet arkiveret under ‘Hjemmesider, der ikke bliver slettet, men heller aldrig opdateret’-folderen i internetarkivet.
  Men nu er den tilføjet under mine links – så forventer vi at se lidt action (bl.a. med billeder og historier fra U2-koncert!)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting