Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 272005
 

Som forberedelse til lørdagens ‘Polit På Fisketur’ (lillebror til ‘Polit På Ski‘), var Peter og jeg i dag ude for at recognisere på Tippen. Vejrudsigten havde lovet tæt på godt vejr i København, men det holdt omtrent lige så godt, som Peters cowboybukser afviste regndråberne. Der var hele dagen en jævn regn og god brise fra Syd-øst, der gjorde de første timer en smule sølle, havde det ikke været for de tre Royal og den halve liter Tuborg – alle classic.
Peters første kast viste meget godt, hvor han står i sin lystfiskerkarriere. Den arme mand (der allerede på dette tidspunkt havde gennemblødte bukser) glemte at slå bøjlen på hjulet over, med det resultat at snøren ikke kunne forlade hjulet. Da Peter havde givet stangen god fart på, sagde det i stedet knæk, og så fløj blinket (der var købt ca. 20 minutter tidligere) afsted til sin første svømmetur!
Efter tre timer var vi næsten klar til at acceptere nederlaget:

øresund vs. Peter & Jonas: 1 blink – 0 fisk.

SÃ¥ er der fisk!

Men så skete der pludselig noget. Stangen med torskeforfanget begyndte at røre på sig, og jeg kunne hive dagens første fisk op. En lille af de flade,Se billedet. og turen begyndte at ligne en succes!
5 minutter senere, da det efterhånden var ved at blive mørkt, rykkede det igen i stangen med forfanget! Det viste sig dog, at det var Peter, der meget elegant havde kastet sit blink henover snøren, og derved fremprovokerede stangens dans. Der gik dog ikke længe, før det var alvor igen, og Peter kunne hive en ok kysttorsk op af øresund.

Det var fisk nok til to, så vi hastede hjem for at stege fiskene – vi havde rekogniseret med succes!

Se de øvrige billeder uden at skulle trykke på linkene her:


 Posted by at 21:51

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting