Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 242005
 

Så har jeg igen meldt mig som bloddoner efter nogle års pause. Man skal jo gøre en god gerning engang imellem (+ man får slik og chips hver gang), så efter meget lang tid i tilstanden “Jeg burde gøre det – Rigshospitalet ligger jo lige derovre…” fik jeg i dag det sidste skub fra fiskeben.dk, som overbeviste mig om, at ‘blodgivning’ ikke blot er en god gerning – det giver også et flot afkast!

Så nu er det bare om at få noget blod i banken….

 Posted by at 11:26

  One Response to “En god gerning”

  1. Ã…rrrrhhhhh, I er sgu da også alle sammen så frelste. Er der slet ingen ærlige mænd med nålenoia derude længere? 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting