Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 152005
 

En lille fejl i koden til min sidebar (kig til venstre – sidebar = kolonnen i brunlig farve med links) gjorde, at siden så ret uorganiseret ud i Internet Explorer. En fejl jeg ikke umiddelbart havde opdaget, da René efterhånden har overbevist mig om FireFox’s kvalitet og muligheder – og FireFox viste ikke fejlen (er det bedre eller dårligere end IE?). Nå, under alle omstændigheder er fejlen nu rettet, så folk, der (ligesom jeg) er meget varsomme med at installere nye programmer på deres computer, også kan se jonasherby.dk, som den skal se ud.

Skulle man have lyst til at prøve FireFox, så kan følgende plugins meget stærkt anbefales, hvis man spiller Hattrick:

    Psico TSI Tool – kan forudsige om en spiller på transferlisten er tæt på at stige.
    FoxTrick – har et væld af lækre muligheder. Bl.a. hatstats direkte i kamprapporten.
 Posted by at 11:02

  One Response to “Så skulle dén være fikset – ver. 2”

  1. […] Som mange af jer sikkert opdagede (men aldrig fortalte mig!), så virkede min side helt som den skulle i IE, selvom jeg for længe siden påstod noget andet. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting