Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 132005
 

Så skulle den være hjemme. Kinesiske forskere har fundet 4000 år gammelt spaghetti, og håber dermed at ende diskussionen med Italien om, hvem der opfandt de studerendes basiskost. Personligt tror jeg ikke det får den store indflydelse på min hverdag – jeg vil nok stadig primært købe Nettos billige pasta (er det ca. 4. kroner for et kilo?), som smager ganske glimrende med Best tomatketchup.

 Posted by at 9:45

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting