Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 092005
 

Så er rookieday overstået, og det blev omtrent 10 gange sjovere end forventet. For det første var de folk der mødte op lige så almindelige som René og mig. For det andet fik man lov til at tackle og blive tacklet, hvilket er omtrent lige sjovt! Det er en vældig fornøjelig følelse, når man render mellem venner og fjender, og tackler RB ud over sidelinien med et brag!
Her tackler jeg René

Pt. er man ret irriteret over, at man er en splejs og ikke er kommet i gang noget før – på den anden side er det aldrig for sent, så jeg regner helt sikkert med at starte op i Avedøre Monarchs efter jul. Måske skulle man starte lidt før, for at være med i styrketræningen (har allerede ret ondt i højre skulder) – på den anden side har vægte aldrig været mit sjoveste legetøj, så nu får vi at se….

 Posted by at 17:11

  2 Responses to “Al Harris – du er presset!”

  1. Det var helt fantastisk fedt. Og når du kalder dig selv for en splejs, så prøv at gætte på, hvordan 1,83 m. har det…

    Nå ja, forresten … fedt Al Harris-billede du har fundet 🙂

  2. Er jeg den eneste, der har ondt over alt her mandag morgen? Min skulder er helt smadret, og fingre, arme og ben er ret ømme – en dejlig følelse, som man bare have igen! Det er da noget andet end at gå til dans om mandagen!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting