Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
okt 072005
 

Tja – et eller andet skal man jo skrive om i sit første indlæg (udover det der med, at siden endnu ikke er helt færdig), så hvorfor ikke fortælle alle, at Oktoberfest er noget man bør opleve mindst 4 gange i sit liv! Jeg nåede min første gang for et par uger siden, og det var sgu god humor! Specielt står Renés befamlen af et bord (for 10. gang) imens han mumler “This is how I annoy people” lysende klart for mig (selvom det var lørdag aften ved 8-9 liters-øl-tiden…
Jeg nyder min første bajs

 Posted by at 21:09

  One Response to “Oktoberfest”

  1. Tak for en rigtig god tur!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting