Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
feb 252021
 

Lidt tilfældigt blev jeg i går aftes opmærksom på et usmageligt og usagligt angreb på mig og mit litteraturstudie af effekterne af lockdowns i Facebook-gruppen “COVID19 – Videnskabelig, Uvildig Kommunikation” (ja, det hedder den faktisk). Et angreb, som angriberen – fandt jeg ud af, da jeg søgte på Facebook – har spredt flere gange,

Min indsats for at forklare angriberen, hvordan studierne skal tolkes, har åbenbart været forgæves, på trods af at jeg mindes, at jeg har forsøgt flere gange.

Så nu gør vi det én gang til, så selv Arveprins Knud. Denne gang har jeg dog gemt det i sammenhæng, så jeg fremover kan smide et link til dokumentet, fremfor igen og igen at spilde tid i diverse Facebook-tråde.

Så hermed (letlæselig Word-version kan hentes her):

 Posted by at 13:59

  One Response to “Én gang til for Arveprins Kurt. Svar på usmageligt og usagligt angreb”

  1. Jeg ved ikke rigtigt hvad der er usmageligt og usagligt ved at citere direkte fra referencer som din artikel bruger og udstille den diskrepans der er imellem hvad de siger og hvad du citerer dem for i din figur 2.

    Jeg synes nok det er pjattet at gøre det her til et personangreb: Dit problem er ikke med personen Kurt. Dit problem er at der – netop – er diskrepanser imellem hvad dine kilder siger, og hvad du citerer dem for at konkludere.
    Derudover er der oplagte fejl, iogmed at relative bidrag aldrig kan summe op til mere end 100% og i nogen tilfælde burde summe til mindre end 100%, når data omkring f.eks. effekten af udgangsforbud og tvungen maskebrug (som er påførte restriktioner) er udeladt i litteraturstudiet pr dit eget valg.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting