Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /customers/6/3/7/jonasherby.dk/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 17
maj 152020
 

Sverige har ikke været gode nok til det, men deres idé om at beskytte de ældre og lade andre være, er ikke nødvendigvis dum.Se fx denne fra Acemoglu et al. (2020) (mindst én af forfatterne er i øvrigt økonom) :

“We find that optimal policies differentially targeting risk/age groups significantly outperform optimal uniform policies and most of the gains can be realized by having stricter lockdown policies on the oldest group. For example, for the same economic cost (24.3% decline in GDP), optimal semi–targeted or fully-targeted policies reduce mortality from 1.83% to 0.71% (thus, saving 2.7 million lives) relative to optimal uniform policies.”

Det giver så meget mening, at man ikke rigtig forstår, at det ikke har fyldt mere. Ét værktøj til forskellige problemer har aldrig været en god måde at gøre tingene på.

Læs mere her.

 Posted by at 13:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Subscribe without commenting